KUBIKEN

3D-pusslet Kubiken är framtagen för att passa pedagogisk verksamhet till barn. Kubiken lämpar sig till att användas på museum, bibliotek och andra offentliga miljöer där barn vistas.

Barnen får handgripligen möjlighet att undersöka, greppa och uppfatta måttenheten en kubikmeter. De får en känsla för geometriska former genom att leka med Kubiken. Upptäckarglädje av geometrisk form i form av lek/ kojbyggen. Kunskapsvinning med att handgripligen få undersöka/pussla med en kubikmeter.

Kubiken består av åtta unika delar som rätt kombinerade bildar en kub med storleken en kubikmeter. Delarna är klädda med avtagbara överdrag av slitstarkt tyg och det går att få alla delarna i samma färg eller med mittdelen i en avvikande färg. Delarna kan också användas som sittkuddar.

Kubiken tillverkas på beställning efter era önskemål. Kubiken kan antingen tillverkas av skumplast eller av flamsäkert kallskum. Till överdragen kan ni välja mellan ett slitstarkt Öko-Tex 100 tyg eller ett flamsäkert tyg, båda är vattentvättbara i 40 grader, och det finns upp till 27 olika färgnyanser att välja bland.

För mer information är ni välkomna att kontakta mig.

Kubiken är framtagen i samarbete med Fenomenalen, Science Center på Gotland.